Nieuws Scheveningen

Winter vuurwerk Scheveningen

Winter vuurwerk Scheveningen

Op zondag 7, 14 en 21 december is het naar jaren eindelijk weer zover en zal Scheveningen weer gaan schijnen onder een geweldige vuurwerkshow. In 2011 deed Scheveningen voor het laatst de winter vuurwerk show op het prachtige strand van Scheveningen. Na al die jaren werd het volgens de organisatie (Internationaal vuurwerkfestival Scheveningen) weer tijd om een aantal geweldige vuurwerkshows neer te zetten in de december wintermaand. De organisatie heeft de handen ineengeslagen met een aantal ondernemers uit Scheveningen om het winter vuurwerk Scheveningen voor mekaar te krijgen. Alle partijen proberen hiermee niet alleen bezoekers in de zomer naar de badplaats te trekken tijdens het Internationaal vuurwerkfestival, maar ook in de winter om zo te kunnen genieten van het prachtige vuurwerk in de winterse sferen. Met deze shows wordt de vuurwerktraditie weer in ere hersteld.

Tijd en locatie

Om 17:30 uur zal er op zondag 7, 14 en 21 december een prachtige vuurwerkshow van ongeveer 15 minuten te zien zijn op het strand van Scheveningen ten hoogte van het Kurhaus.

Weersverwachtingen

De december maand kent sinds jaren extreem koude temperaturen. Uiteraard raden wij iedereen aan om zicht warm aan te kleden bij het bezoeken van deze prachtige vuurwerkshows. Wat het weer exact zal zijn kun je natuurlijk vinden op onze weervoorspellings pagina. Volgens onze bronnen zal het de komende tijd niet mistig worden en zullen de vuurwerkshows goed te zien zijn.

Shows in het verleden

In het verleden hebben de winter vuurwerk Scheveningen shows elk jaar honderden bezoekers naar het strand van Scheveningen gelokt. Op het internet zijn voldoende mooie foto’s te vinden uit het verleden en op YouTube zijn ook verschillende video’s te vinden van een aantal shows van de afgelopen jaren. Hieronder kun je alvast een video bekijken van een 20 seconden durende shot tijdens de vuurwerk show in 2011 op het strand van Scheveningen. Ook is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de zomerse vuurwerk shows van Scheveningen.

Reacties uitgeschakeld voor Winter vuurwerk Scheveningen