Afas Circustheater Scheveningen

Afas Circustheater Scheveningen

Het Afas circustheater Scheveningen is natuurlijk niet meer weg te denken uit het gezellige dorp Scheveningen. Diverse grote theatershows en musicals hebben dit prachtige circustheater al bezocht en dit zal de komende jaren alleen maar gaan stijgen. Bij een bezoek aan de badplaats is een kijkje in het theater zeker aan te raden. Volgens velen is het zien van een show in het Afas theater het ideale avondje uit. Voor de volledige programmering van het Afas circustheater Scheveningen verwijzen wij je graag door naar hun eigen website. Op www.afascircustheater.nl kun je alle informatie vinden die je nodig hebt voor een gezellig avondje uit.

History

Meer dan 100 jaar theater history kent het circustheater in Scheveningen. Het is groot geworden door de prachtige en indrukwekkende musicals van Joop van den Ende. Door de jaren heen is het bouwwerk uitgegroeid tot stijlvol theater en is ook overdag geschikt voor diverse doeleinden. Grote internationale musicals hebben de afgelopen 20 jaar het Afas Circustheater Scheveningen bezocht. The Lion Kin, Miss Saigon, Mary Poppins, Wicked en Sister Act zijn maar enkele voorbeelden van musicals die dit theater hebben bezocht. Door dit soort grote shows loopt het theater maar liefst acht keer per week vol met bezoekers uit alle gebieden van Nederland en België.

Wanneer bezoeken

Het Afas circustheater Scheveningen is natuurlijk overdekt en daarom ben je niet echt afhankelijk van de weersverwachtingen in Scheveningen. Natuurlijk raden wij iedereen wel aan om het weer een aantal dagen voor het vertrek naar het theater nauwlettend in de gaten te houden, want in je mooie outfit naar het theater moeten lopen terwijl het regent is natuurlijk niet prettig. Ook kan het in de winter maanden op sommige momenten glad zijn en mocht je van verder weg moeten komen dan is het handig dat je dit voor die tijd even weet. Een bezoek aan het Afas circustheater Scheveningen is voor de rest natuurlijk persoonsgebonden, aangezien iedereen zijn eigen voorkeur aan shows heeft.