Palace Promenade

Weer of geen weer, het is altijd weer om te winkelen. Scheveningen beschikt over een prachtig overdekt winkelcentrum waar je ook tijdens slechte weersverwachtingen kunt shoppen. Palace Promenade is de naam van dit mooie winkelcentrum en is zeven dagen in de week geopend. De Palace Promenade Scheveningen ligt direct aan de boulevard en biedt een grote variatie aan winkels. Dit strandwinkelcentrum beschikt niet alleen over prachtige winkels, maar ook diverse andere soorten van entertainment.

Winkels Scheveningen

Een grote diversiteit aan soorten winkels biedt dit strandwinkelcentrum van Den Haag. Van kledingwinkels met de nieuwste mode trends tot aan een kleine bakker met verse broodjes, eigenlijk kun je voor alles terecht in dit shoppingcentre. Ook grote concern winkels als Hema en Time Out zijn gevestigd in dit overdekte centrum.

Restaurants

Tijdens een drukke dag shoppen is het natuurlijk van groot belang om een hapje te kunnen eten. Dit is in de Scheveningse Palace Promenade geen probleem. Net als bij de winkels biedt dit winkelcentrum een grote diversiteit aan restaurantjes. Voor een snelle hap of een uitgebreid diner hoef je het winkelcentrum niet te verlaten. Ontbijt en lunch zijn bij de diverse eetgelegenheden ook geen probleem.

Entertainment

Het strandwinkelcentrum is al een attractie op zich zelf, maar heeft nog veel meer te bieden. Je vindt hier namelijk ook een eigen heus bowlingcentrum waar jong en oud terecht kunnen om een balletje te gooien. Ook vind je hier het Glowgolf Scheveningen en een VVV informatiepunt. Mocht je opzoek zijn naar andere leuke entertainmentbestemmingen kun je hier terecht met al je vragen.

Adres & Openingstijden

De Palace Promenade Scheveningen bevindt zich direct aan het prachtige boulevard van Scheveningen en is zeven dagen in de week geopend voor alle toeristen en inwoners van Scheveningen. De bereikbaarheid per auto is prima en rondom het winkelcentrum vind je voldoende parkeergelegenheden. Ook per openbaar vervoer is het makkelijk te bereiken. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de eigen website van de Palace Promenade.