Nieuws Scheveningen

Wavevents voor elk feest of uitje!

Scheveningen! Wat is de eerste gedachte die bij u opkomt als u aan Scheveningen denkt? Denkt u dan aan het theater en het casino of denkt u juist eerder aan het strand en de zee? Scheveningen is een toeristische trekpleister die ieder jaar tienduizenden mensen trekt naar zon, zee en strand en de Boulevard met zijn vele winkeltjes en restaurantjes.

Trekt Scheveningen u ook zo? Maar wilt u wel eens iets anders dan langs de vloedlijn lopen of in de zon liggen bakken en op de boulevard iets eten of drinken? Zou u het leuk vinden om met vrienden of familie iets leuks te ondernemen of juist een onvergetelijk personeelsuitje te organiseren? Dan heeft evenementenbureau Wavevents u alles te bieden. Wavevents is er namelijk voor al uw uitjes en feesten. Eigenlijk is alles wat u wilt mogelijk. Het is zo gek nog niet te bedenken of het kan.

Wavevents biedt activiteiten die te maken hebben met strand en zee. Het strand is de basis van alle activiteiten. U kunt met volle teugen genieten van zon, wind en water en de keuzemogelijkheden zijn zeer breed. Houdt u van een teamsport dat de nodige lichamelijke energie vraagt, dan kunt u uw vrienden of collega’s uitdagen voor een potje Beachvolleybal of Beach voetbal. Een iets rustiger team spel, is Beach golf of een GPS tocht. Maar een zeskamp met traditionele spellen is ook leuk. En natuurlijk kan iedere activiteit aangepast worden naar uw speciale wensen. Wilt u een spectaculairdere uitdaging aangaan, dan is misschien Powerkiten, waar techniek een rol speelt, wel iets voor u.

Na zo’n inspannende ochtend bent u vast wel toe aan een lekker lunch. Waar? Dat mag u zelf kiezen. U kunt kiezen uit de strandtenten waar wij mee samenwerken. ‘Klein Ockenburg’ of ‘Millers Beach, maar u kunt ook lunchen in ‘Copacabana’ aan de boulevard.

Nog moe van de enerverende ochtendactiviteiten kunt u daarna deelnemen aan één van onze workshops. Van slippers pimpen en Otti Art (schilderen) tot cocktail shaken en pokeren toe. En natuurlijk mag iedereen na afloop zijn eigen werk meenemen naar huis.
U kunt natuurlijk ook een excursie maken naar het prachtige gebied de Zandmotor. Hier kunt u op uw gemak genieten van de natuur en zijn flora en fauna. En aan het eind van de middag kunt u heerlijk dineren in één van onze locaties. Of heeft u liever een barbecue. Het kan allemaal geregeld worden.

Als bedrijfsuitje kunt u een volledig vullend dagprogramma samenstellen. Misschien leuk om één van de trainingen ‘Leiderschap’ of ‘Onderhandelen’ volgen.

Wavevents is er niet alleen voor volwassenen. Natuurlijk zijn onze teamleden ook dol op kinderen en willen niets liever dan ook hen een onvergetelijke dag bezorgen. Wij organiseren graag uw kinderfeestje.

Het team van Wavevents bestaat uit enthousiaste mensen, die zich voor 100% willen inzetten om het u volledig naar de zin te maken. Bij alle activiteiten heeft u begeleiding van gediplomeerde en zeer professionele trainers, die u met veel plezier de kneepjes van het vak bijbrengen.

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw feestje aan ons uitbesteden dan kunt u online, maar ook telefonisch een afspraak maken. We gaan dan gezellig met u om de tafel zitten en dan kunt u al uw wensen kenbaar maken, zodat uw feestje een onvergetelijke moment wordt, waar u later met veel plezier naar terug kunt kijken.

www.wavevents.nl

Alles is mogelijk!

Reacties uitgeschakeld voor Wavevents voor elk feest of uitje!