Nieuws Scheveningen

Gevoelstemperatuur onder vriespunt

De gevoelstemperatuur onder nul graden

Vandaag, 1 december 2014, voelde aan als een ijskoude dag. Ook in Scheveningen was de gevoelstemperatuur de gehele dag onder nul. Dit zorgde er ook voor dat er weinig mensen te vinden waren in het prachtige Haagse dorp. Alle mensen die vandaag de kou trotseerden waren dik aangekleed en aan het strand was het echt noodzakelijk om een muts en sjaal te dragen. Door een krachtige en ijskoude oostenwind werd de lage temperatuur gevoelsmatig naar beneden gebracht. Volgens weeronline was het in het Noord-Oosten van Nederland het koudst en voelde de temperatuur aan als min 6. Scheveningen ligt dan wel niet in het Noord-Oosten van Nederland, maar toch voelde de temperatuur onaangenaam fris en koud aan.

Weersverwachting komende dagen

De weersverwachting ziet er voor morgen (2 december 2014) iets beter uit voor Scheveningen. Terwijl er in het oosten van het land de eerste ijsdag wordt verwacht en misschien wel de eerste sneeuwvlokken kunnen vallen, zal het in Scheveningen en omgeving boven nul blijven en de dag waarschijnlijk iets warmer aanvoelen dan vandaag. De temperatuur rond de kust zal worden verhoogd door de wind die vanaf de zee aan wal zal gaan. De komende dagen zal de temperatuur ’s nachts volgens verwachting onder nul zijn, maar overdag zal het kwik weer boven nul gaan stijgen.

Verwachting weekend

De wind zal vrijdag naar het westen gaan draaien, dit betekent dat het vanaf vrijdag weer iets warmer zal gaan worden en dat de temperatuur niet meer snel onder nul zal gaan dalen. Vrijdag zal het erg bewolkt zijn en is de kans aanwezig dat er hier en daar een buitje zal gaan vallen. De rest van het weekend wordt het weer iets milder en zal de temperatuur schommelen tussen de 2 en de 8 graden boven nul. Hieruit kunnen wij opmaken dat de koudste dag van deze week is geweest, maar dat het verstandig is om je de rest van de week toch warm aan te kleden als je naar buiten gaat.

Reacties uitgeschakeld voor Gevoelstemperatuur onder vriespunt