tips

Regen verwacht? Maak reclame!

De paraplu is een praktisch en origineel relatiegeschenk voor jouw merk. Tijdens een hevige regenbui pak je al snel de paraplu erbij, zodra je naar buiten moet gaan. Daarom is een paraplu een nuttig relatiegeschenk, waarmee je jouw bedrijf kan promoten. Om naamsbekendheid te werven, kan je de paraplu laten bedrukken met jouw logo of je bedrijfsnaam. Op een paraplu is dit goed zichtbaar, waardoor je op een slimme en gemakkelijke manier reclame maakt voor jouw merk. Dit relatiegeschenk kan je uitdelen op beurzen of aan je werknemers en klanten. Het is een gemakkelijk en handig relatiegeschenk wat iedereen goed kan gebruiken.

Merknaam op de paraplu

Je maakt de beste reclame als je merknaam zichtbaar is voor een groot publiek en dit is het geval bij een paraplu. Je kan er dus voor kiezen om deze te laten bedrukken bij bijvoorbeeld een webshop. De paraplu’s kan je hier meestal bestellen en naar wens laten personaliseren. Denk hierbij aan de kleur van de paraplu en de grootte van je merknaam. Bij het gebruik van de paraplu zal de bedrukking duidelijk te zien zijn voor een heleboel mensen en dit zorgt voor naamsbekendheid voor je bedrijf. Je kan de paraplu laten bedrukken in een bepaalde kleur. Dit valt natuurlijk ook goed op.

Gewaardeerd relatiegeschenk

Een relatiegeschenk werkt het beste als het goed en veel gebruikt wordt. Daarom is een paraplu een zeer gewaardeerd relatiegeschenk, vooral wanneer het ook bedrukt is. Tijdens een regenbui pak je al snel de paraplu en zodra de zon schijnt, kan het ook gebruikt worden als parasol. Met een paraplu bereik je een grote doelgroep. De paraplu is ook een groot relatiegeschenk en dit zorgt voor een groot drukoppervlak waarop jouw logo kan worden gedrukt. Dit maakt het natuurlijk goed zichtbaar voor een groot publiek.