tips

Een dagje Scheveningen met het personeel; wat valt er te doen?

Wanneer je de relatie binnen het personeel wilt verbeteren is een Bedrijfsuitje in Scheveningen een prima idee. Scheveningen beschikt over een mooi strand, genoeg horecagelegenheden en de mooie pier, kortom er is hier genoeg te doen. Bedrijfsuitjes geven het hele team een boost en dit is belangrijk voor de stemming en de motivatie van het team. Ook heeft onderzoek bewezen dat personeelsuitjes de relatie binnen het één team versterken, wat weer positieve invloed heeft op de resultaten van een bedrijf. Oftewel teambuilding door middel van personeelsuitjes, is investeren in de toekomst van het bedrijf.

Waarom Scheveningen?

Scheveningen is natuurlijk beroemd om zijn mooie strand. Het strand van Scheveningen beschikt over vele strandtentjes waar in de middag gezellig kan worden gezeten. Voor de echte luxe moet je zijn bij het ‘Kurhaus hotel’. Hier kun je uitgebreid dineren met een prachtig uitzicht op het de zee en het strand van Scheveningen. Ook beschikt het strand van Scheveningen over ‘De Pier’. De Pier is een boulevard op het water gebouwd. Niet alleen is De Pier erg mooi en uniek, ook kun je hier meerdere dingen doen zoals in het reuzenrad, of een van de winkeltjes bezoeken op de pier.

Naast het mooie strand is Scheveningen om meerdere redenen bekend bij menig Nederlander, Scheveningen beschikt namelijk over een groot theater genaamd AFAS Circustheater. Hier zijn meerdere voorstellingen te bewonderen.

Unieke bedrijfsuitjes in Scheveningen

Een bedrijfsuitje dient uniek te zijn, hierdoor herinnert het personeel zich dit nog lang. De keuze van een bedrijfsuitje ligt natuurlijk helemaal aan het type mensen die een dagje weggaan, gelukkig biedt Scheveningen voor ieder wat wils. Voor de kunstliefhebber zijn er genoeg musea ’s te bezoeken, denk bijvoorbeeld aan het ‘Muzee’ museum te Scheveningen.

Voor het personeel die graag gebruik maakt van het mooie strand van Scheveningen is er genoeg keuze. Natuurlijk kun je een dagje bij een strandtent gaan zitten, dit is enorm leuk maar er zijn tal van andere unieke activiteiten. Om als voorbeeld te nemen zijn er een aantal bekende programma’s die nagebootst worden op het strand van Scheveningen. Het spel Expeditie Robinson, Wie is de Mol en Escape Room zijn allemaal na te spelen. Bij deze spelletjes dient er goed samengewerkt te worden. Ook zijn er een aantal originele sporten te beoefenen op het strand. Bij Archery Tag is het de bedoeling dat u op jacht op uw collega’s met een pijl en boog, natuurlijk geheel ongevaarlijk. Een andere veel beoefende sport op het strand van Scheveningen is Powerkiten. Doordat er vaak wind staat op het strand, is deze sport prima te beoefenen. Kortom genoeg mogelijkheden in Scheveningen!