tips

Het leukste vakantiepark in de buurt van Scheveningen

Scheveningen staat natuurlijk bekend om de ligging aan zee en de welbekende pier. Daarmee is Scheveningen ook een van de bekendste badplaatsen van Nederland. Maar hoe vaak ben jij te vinden op het strand van Nederland? Waarschijnlijk veel te weinig!

Als je een dagje of weekendje naar Scheveningen wilt, dan is een vakantiepark in de buurt van Scheveningen een aanrader. Het vakantiepark Duinrell is het leukste vakantiepark in de omgeving.  Op slechts een kwartiertje rijden van Scheveningen.

Waarom Duinrell?

Vakantie- en Attractiepark Duinruil staat bekend om het Tikibad, de prachtige ligging in de duinen en het gevarieerde attractiepark. Duinrell ligt vlakbij het strand van de Noordzee, ongeveer 4 kilometer, en slechts een kwartier rijden van Scheveningen. Als gast van het vakantiepark Duinrell profiteer je van toegang tot alle spectaculaire attracties van het pretpark. Voor jonge gezinnen is Duinrell helemaal perfect, er is altijd wel iets te beleven.

Wat te doen in Duinrell en omgeving?

Op het vakantie- en attractiepark Duinrell is natuurlijk genoeg te doen. Van spectaculaire attracties tot het Tikibad. Vervelen zal je nooit op camping Duinrell. Een dagje weg naar Scheveningen is enorm leuk. Zeker bij lekker weer. Zoals hierboven gezegd staat Scheveningen bekend als een van de populairste badplaatsen van Nederland. Naast het strand zijn er nog veel meer leuke dingen te doen en te beleven. Zoals bijvoorbeeld het theater, leuke restaurants, de pier, casino, museums en nog veel meer.

Skyview De Pier

De Pier in Scheveningen is bekend in heel Nederland en daarbuiten. De prachtige Pier is een must-view bezienswaardigheid in de bekende badplaats. Daarnaast is er een gezellige boulevard langs het strand te vinden met talloze leuke strandtentjes. Bij deze strandtentjes kan je terecht voor een hapje en een drankje.

AFAS Circustheater

Geniet van een musical in het AFAS circustheater. Wekelijks zijn er meerdere musicals te zien. Er is altijd wel een theaterstuk te vinden dat past bij jouw interesses of de interesses van het gezin.

Madurodam

Madurodam staat bekend om de interactieve doe-dingen en de bekende miniaturen. De verhalen van Nederland komen tot leven. Dit maakt Madurodam het perfecte uitje voor jong en oud. Een echte aanrader voor als je in de buurt van Scheveningen bent.

Camping Duinrell boeken

Een vakantie boeken bij camping Duinrell kan gemakkelijk, snel en voordelig bij Campoala. Op de camping vind je verschillende soorten tenten. Van een kleine tweepersoonstent tot een tent voor het hele gezin. Bij Duinrell vind je het allemaal.